En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), s’informa als usuaris que, la cessió de les seves dades a aquesta pàgina Web, suposa el consentiment inequívoc per la seva part perquè Alt Urgell Fibra tracti de forma automatitzada les seves dades personals, i les incorpori al fitxer de dades personals amb la  finalitat de poder prestar-li el servei o la resposta que ens demani, així com, informar de les ofertes que puguin ser del seu interès.. Les seves dades no podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries. 
Així mateix, s’informa de la possibilitat que podeu exercir, segons estableix la LOPD,  el titular de les dades personals podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i oposició dirigint-se per correu electrònica info@alturgellfibra.cat, especificant la referència LOPD web. També podrà exercir el seu dret a oposició a la recepció de mails publicitaris mitjançant un correu electrònic a info@alturgellfibra.cat especificant a l’assumpte “No desitjo rebre més notificacions”
Alt Urgell Fibra es compromet a mantenir i guardar les vostres dades personals de forma confidencial, aplicant a tal efecte el que estableix la normativa vigent sobre Protecció de dades personals. 

Qui som

D’ acord amb l’estipulat en la llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació LSSI, l’informem que les pàgines web amb URL www.alturgellfibra.cat es propietat de Javier Gracia Romero amb DNI 41085042G i de Josep Guardia Jimenez amb DNI 52305003J amb residència a La Seu d’Urgell, telèfon de contacte 669067308- 619138312 i correu electrònic info@alturgellfibra.cat. La nostra adreça web és: https://www.alturgellfibra.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Tots els continguts que hi ha en aquesta web estan sota la protecció, termes i condicions de la llicència Alt Urgell Fibra

Tret que un autor n’especifiqui una altra per a un contingut concret que li sigui propi. Qualsevol ús que no sigui el descrit en la llicència requereix de l’aprovació expressa del seu autor. Els documents externs estan sota la llicència d’orígen.

Per resumir-ho, aquesta llicència diu:

  • no s’en pot fer un ús comercial
  • la distribució i còpia dels continguts és lliure referenciant l’autor i l’orígen
  • es poden modificiar els continguts i fer-ne treballs derivats si el resultat es distribueix de nou sota les mateixes condicions.

Pots obtenir-ne més detalls si cliques sobre l’enllaç de la Creative Commons License que tens més amunt.
Si per algun motiu vols incorporar un document sota unes condicions diferents, cal que ho especifiquis en la aportació.
Contactant amb l’autor(s) es pot parlar de fer-ne un altre ús sempre que hi donguin la seva aprovació.

Responsabilitat dels enllaços

Alt Urgell Fibra  no assumeix la responsabilitat del contingut, ni la veracitat de les pàgines a les quals es pot accedir a través d’aquesta pàgina web. L’única finalitat dels enllaços, es afavorir, fomentar i facilitar l’accés a la informació que pot ser del vostre interès. Les dades de caràcter personal incloses en aquestes pàgines, no podran ser tractades, ni usades per finalitats diferents a les de la seva publicació d’acord amb la normativa vigent.
Alt Urgell Fibra no assumeix la responsabilitat derivada dels problemes tècnics o errors continguts o provocats per les pàgines a les quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços.

Responsabilitat per continguts

Els titulars de serveis amb clau d’accés privada (com ara espais web, entrades als fòrums, bolcs o adreces de correu electrònic), siguin persones físiques o jurídiques, són plenament responsables tant pel que fa a les activitats com pel que fa als continguts publicats als seus espais web i els respectius correus.

Avís de continguts inadequats

En cas que es produís qualsevol mena de vulneració de la legalitat vigent o de les condicions, us agrairem que ens ho feu saber per tal que procedim a comprovar les vostres raons i a modificar o retirar, si escau, els continguts inadequats. Teniu a la vostra disposició l’adreça de correu info@alturgellfibra.cat per informar-nos de la incidència.