Informació del tractament LOPDGDD (INTERÈS LEGÍTIM)

PROTECCIÓ DE DADES:
ALT URGELL FIBRA S.L. és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades ?


ALT URGELL FIBRA S.L., – nif B25800632 situats a : CL Passeig del parc, 14 – 25700 La Seu d’Urgell , Lleida (Lleida) . Amb correu electrònic :info@alturgellfibra.cat

Contacte del Delegat de protecció de dades:

dpo@mainprosl.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades ?

Tractem les dades de l’interessat amb la finalitat de poder oferir productes i serveis d’acord amb els seus interessos.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per a mantenir la fi del tractament o màxim durant els terminis necessaris per a complir amb les obligacions legals que se’n puguin derivar.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?


A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Transferències de dades a tercers països

– Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets de l’interessat quan ens facilita les seves dades:

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes, o és el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits. Pot exercir el dret de la portabilitat sempre que l’estat de la tecnologia utilitzada ho permeti .

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. és aquest cas, ALT URGELL FIBRA S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiós, o l’exercici o a la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar els seus drets de la següent forma, per correu electrònic info@alturgellfibra.cat, dirigint-se a: CL Passeig del parc, 14 – 25700 La Seu d’Urgell , Lleida (Lleida) , o contactant amb el nostre Delegat de Protecció de dades dpo@mainprosl.com

En cas que senti vulnerats els seus drets podrà presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en ALT URGELL FIBRA S.L. procedeixen del propi interessat.

Necesites ajuda?